SEAL-GUARD® All Clean
zuurvrije cementsluier- en vuilverwijderaar

Stone CleanBeschrijving:

SEAL-GUARD® All Clean is een krachtige mild alkalische reiniger zonder oplosmiddelen, bestaande uit een uitgebalanceerde combinatie van vuiloplossende en reinigende componenten. Geschikt voor het reinigen van vervuilde oude en nieuwe stenen oppervlakken. SEAL-GUARD® All Clean is ontwikkeld voor het verwijderen van lichte cementsluier, kalkaanslag, olie en vet, resten van vloeronderhoudsmiddelen en algemene vervuilingen.

Traduction Français

Toepassing:

SEAL-GUARD® All Clean wordt toegepast op alle soorten stenen oppervlakken, waaronder natuursteen, zoals graniet, leisteen, zandsteen, kwartsiet en tevens op terrazzo, betonsteen, porcellanato, (geglazuurde) keramische tegels, terracotta, etc. De oppervlakken mogen gepolijst, geslepen of ruw zijn. Omdat SEAL-GUARD® All Clean zuurvrij is, kan deze reiniger ook toegepast worden op kalkhoudende natuursteen soorten, zoals marmer, travertin, kalksteen, hardsteen en basalt. SEAL-GUARD® All Clean werkt kalkbindend en tast het oppervlak niet aan. Geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Dosering:

SEAL-GUARD® All Clean afhankelijk van de mate van vervuiling 1 : 2 tot 1 : 10 verdund toepassen.

Gebruiksaanwijzing:

Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het te reinigen oppervlak vooraf met water bevochtigen. SEAL-GUARD® All Clean verdund aanbrengen en verdelen met een borstel of pad. SEAL-GUARD® All Clean 5 tot 10 minuten laten inwerken, maar niet laten indrogen en vervolgens goed schrobben. Zorgvuldig met schoon water naspoelen. Het beste resultaat verkrijgt men binnen 24 uur na het drogen van de voegen. Bij sterke vervuiling dezelfde werkwijze op een droog oppervlak herhalen.

Verbruik:

Circa 10 tot 30 m2 per liter SEAL-GUARD® All Clean, afhankelijk van de mate van vervuiling.

Verpakking:

Leverbaar in verpakkingen van 1 liter (12 x 1 liter per doos).

Technische gegevens:

Dichtheid: 1,026 kg/l (20° C)
pH-waarde: 8,0 (concentraat)
Viscositeit: < 50 mPa.s (20° C)
Uiterlijk: heldere oplossing, kleurloos
Geur: licht kenmerkend
Oplosbaarheid in water: volledig

Opslag:

Uitsluitend in de oorspronkelijke en goed gesloten verpakking bewaren op een koele, goed geventileerde plaats. Vorstvrij bewaren.

Opmerking:

Zie het veiligheidsinformatieblad van SEAL-GUARD® All Clean voor meer informatie over veilig gebruik en eventueel benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Technische ondersteuning/informatie:

Distributeur voor de Benelux - Bonnes Global Trading B.V.,
Bakkerskamp 24,7582 HA Losser
Nederland
Tel.: +31(0)535362127; Fax: +31(0)535362559;
E-mail: info@bgtrading.eu
www.seal-guard.eu

Volg ons op facebook
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français

Seal-Guard® Benelux

Phone:
+31 (0)53 536 2127
Fax:
+31 (0)53 536 2559
Click here to return to Seal Guard Europe
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Paleis Het Loo