Informatie over het bedrijf
SEAL-GUARD® SEALANTS - Benelux

SEAL-GUARD® SEALANTS impregneermiddelen voor voegen, tegels en steen zijn het resultaat van meer dan vijfendertig jaar intensieve en wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen op het gebied van protective coatings. Het handelsmerk “Gus the Seal” (Gus de zeehond) wordt wereldwijd herkend als vertegenwoordiger van de beste afdichtmiddelen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Het Britse SEAL-GUARD® SEALANTS (UK) LTD is pas vijf jaar geleden opgericht en sinds die tijd heeft het een enorme stijging in de vraag naar haar unieke producten gezien, wat heeft geresulteerd in een netwerk van distributeurs in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, de Benelux en Zweden. Ook zijn er plannen voor verdere uitbreiding naar de rest van West- en Oost-Europa.

Seal-Guard® afdichtmiddelen werden oorspronkelijk geproduceerd in Australië en de Verenigde Staten onder de merknaam “Sure Seal®”. De bekroonde, ’s werelds eerste  sneldrogende afdichtmiddel in spuitbus voor voegen en tegels, was het eerste product dat door Seal-Guard® Sealants op de Europese markt werd geïntroduceerd. Sindsdien heeft de vraag naar grotere hoeveelheden voor grotere klussen geleid tot de productie van Seal-Guard® sneldrogend impregneermiddel in verpakkingen van 1 en 5 liter.

Seal-Guard® producten zijn eenvoudig toe te passen, sneldrogend en ideaal voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers. De producten zijn bijzonder populair bij doe-het-zelvers wegens het gebruiksgemak en de duurzaamheid. ’s Werelds eerste Seal-Guard® afdichtmiddel in spuitbus voor voegen en tegels dicht zowel droge als vochtige voegen tussen geglazuurde keramische tegels af. Overspuiten van de aangrenzende tegels is geen probleem, omdat Seal-Guard® na toepassing onzichtbaar is en geen waas, vergeling of verkleuring veroorzaakt.

Seal-Guard® producten worden gebruikt op alle soorten voegen, tegels, zandsteen, terracotta, marmer, graniet, beton en metselwerk en beschermen tegen vlekken op olie- en waterbasis. Seal-Guard® producten op oplosmiddel- en waterbasis bevatten geen siliconen, gaan jarenlang mee en wijzigen het uiterlijk of de textuur van het te behandelen oppervlak niet. De producten vergelen niet, ze laten het oppervlak ademen en zijn bestand tegen UV-straling. Seal-Guard® is geschikt voor vochtige oppervlakken en kan met name op vochtige tegelvoegen al 20 minuten na het voegen worden aangebracht. Een unicum in de bedrijfstak.

Seal-Guard® olie- en waterafstotende middelen zijn succesvol getest door de prestigieuze “Tile Council of America” op vlekafstotend vermogen, waterdampdoorlaatbaarheid en wrijvingscoëfficiënt (testresultaten op aanvraag beschikbaar).

Seal-Guard® zal haar gehele productlijn eind 2011 op de tegel- en steenmarkt van de EU introduceren, waaronder het impregneermiddel voor porcellanato en steen, impregneermiddelen op waterbasis voor bescherming van steen, kleurverdiepers voor steen, reinigingsmiddelen, anti-graffiti producten en graffiti verwijderingsmiddelen.

Breng voor meer informatie over Sure Seal® producten in Australië/Nieuw-Zeeland een bezoek aan onze website op www.suresealsealants.com.au. Informatie over onze vestiging in de VS vindt u op onze Amerikaanse website (www.suresealusa.com).

Stone Expo VideoStone Expo Flyer
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Volg ons op facebook
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français

Seal-Guard® Benelux

Phone:
+31 (0)53 536 2127
Fax:
+31 (0)53 536 2559
Click here to return to Seal Guard Europe
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Paleis Het Loo