SEAL-GUARD® IMPREGNEERMIDDEL VOOR PORCELLANATO EN STEEN "De keus van tegelzetters"

Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen is een superieur impregneermiddel met een lichte geur dat bescherming biedt tegen vlekken op olie- en waterbasis voor alle soorten tegel- en metselwerk. Dit product is speciaal ontwikkeld voor porcellanato, maar geeft ook uitstekende resultaten op graniet, marmer, zandsteen, bestratingen en terracotta. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Traduction Français

Aanwijzingen voor het aanbrengen op gepolijst porcellanato, marmer of graniet:

Onbewerkt gebruiken. Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het oppervlak moet schoon en droog zijn en vrij van was-, bescherm- of afwerklagen en cementsluier. Dek schilder- of beitswerk naast het te behandelen oppervlak af. Breng met een lamswollen applicator, mop, roller, kwast of drukspuit één goede laag aan op het gepolijste porcellanato, marmer, graniet of andere sterk gepolijste oppervlak. Wacht ten minste vijf uur voor droging en diepe inwerking, breng vervolgens een tweede laag aan. Poets het behandelde oppervlak op voordat de tweede laag droog is. Gebruik voor een kleine oppervlak een zachte doek. Gebruik voor grotere oppervlakken een poetsmachine met wollen of witte pad. Laat het behandelde oppervlak na het oppoetsen 24 uur uitharden voor een optimaal resultaat.

Algemene instructies voor het aanbrengen op voeg-, tegel- of metselwerk:

Onbewerkt gebruiken. Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het oppervlak moet schoon en droog zijn en vrij van was-, bescherm- of afwerklagen. Dek schilder- of beitswerk naast het te behandelen oppervlak af. Aanbrengen in een dunne, gelijkmatige laag met een drukspuit, airless spuit, kwast, doek, mop of roller. Gewoonlijk is één laag voldoende, maar op meer poreuze oppervlakken of in druk belopen ruimtes wordt een tweede laag aanbevolen om zeker te zijn van een volledige dekking. Voor een optimaal resultaat moet het behandelde oppervlak minstens 24 uur droog en vuilvrij worden gehouden.

Voorbewerking voor het voegen/lossingsmiddel voor cementsluier:

U kunt Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen aanbrengen voordat u met voegen begint om specievlekken te voorkomen en cementsluier eenvoudiger te kunnen verwijderen.

Onderhoud:

Maak behandelde oppervlakken eenvoudig schoon met water en een mild reinigingsmiddel. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoals schuurpoeders, ammonia, zuren of bleekmiddel is niet nodig.

Verbruik:

Eén liter is voldoende voor ongeveer 40 m², afhankelijk van het te behandelen materiaal en de wijze van aanbrengen.

Verwachte levensduur:

Bij het juiste onderhoud van het behandelde oppervlak blijft Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen jarenlang intact. Veelbelopen oppervlakken dienen echter jaarlijks te worden gecontroleerd en eventueel van een nieuwe laag te worden voorzien.

Verpakkingen:

Leverbaar in verpakkingen van 1 liter en 5 liter (doos met 12 x 1 liter) (doos met 4 x 5 liter)

Opslag / houdbaarheid:

Verzegeld in originele verpakking bewaren op een koele, droge plaats. Bij juiste opslag is het product voor onbepaalde tijd houdbaar.

Specificaties:

UN-nr. weg 3295 ADR-klasse 3
ADR-verpakkingsgroep III UN-nr. zee 3295
IMDG-klasse 3 IMDG-pagina nr. 3345
IMDG-verpakkingsgroep 3 EMS 3-07
UN-nr. lucht 3295 Luchtklasse 3

N.B.:

het veiligheidsinformatieblad van Seal-Guard® impregneermiddel voor porcellanato en steen ("De keus van tegelzetters") bevat een volledig overzicht van de aanwijzingen voor veilige verwerking en opslag.

Geproduceerd door:

Seal-Guard Sealants (UK) Ltd.,
Ashcombe House,
5 The Crescent,
Leatherhead, Surrey KT 22 8 DY,
United Kingdom.
Website: www.seal-guard.eu

Distributeur voor de Benelux:

Bonnes Global Trading B.V.,
Bakkerskamp 24,7582 HA Losser
Nederland
Tel.: +31(0)535362127; Fax: +31(0)535362559;
E-mail: info@bgtrading.eu

Volg ons op facebook
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français

Seal-Guard® Benelux

Phone:
+31 (0)53 536 2127
Fax:
+31 (0)53 536 2559
Click here to return to Seal Guard Europe
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Paleis Het Loo