PERSBERICHT

Seal-Guard Sealants (UK) Ltd. maakt de lancering bekend van het 24/7 impregneermiddel voor steen, het eerste impregneermiddel op waterbasis dat zij op de Europese markt introduceert en dat speciaal ontwikkeld is voor stenen oppervlakken. Voor de introductie is de Benelux gekozen vanwege de massale belangstelling in die regio bij de pre-release van dit product. Vanuit de Benelux wordt het product later dit jaar ook in het Verenigd Koninkrijk op de markt gebracht.

De kracht van dit product is gelegen in een combinatie van unieke eigenschappen. Anders dan andere impregneermiddelen op waterbasis bevat 24/7 geen siliconen of acrylaten en helpt het vlekken op olie- en waterbasis te voorkomen. Het voldoet aan de eisen voor VOC-emissies, is niet ontvlambaar en niet gevaarlijk voor de gezondheid. Het product is eenvoudig aan te brengen en bladdert niet af, schilfert niet en laat geen uitgeharde resten achter op het oppervlak, ongeacht de gebruikte hoeveelheid. Ideaal voor toepassingen waarbij ontvlambaarheid of een oplosmiddelgeur een probleem is.

Het product is met succes toegepast op stenen oppervlakken van elk type, waaronder marmer, graniet, leisteen, zandsteen, beton, metsel- en stucwerk, kalksteen, terracotta en ongepolijst porcellanato en is uitermate geschikt voor alle soorten bestratingen.

Het wordt gebruikt in hoogbouw, parkeergarages, stadions e.d. en ook bij tal van projecten in de VS en Australazië.

Momenteel leverbaar in verpakkingen van 1 en 5 liter.

Voor technische informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met onze distributeur voor de Benelux:

BONNES GLOBAL TRADING B.V.
Bakkerskamp 24
7582 HA Losser
Nederland

  • Telefoon: +31 (0)53 5362127
  • Fax: +31 (0)53 5362559
  • E-mail: info@bgtrading.eu
  • Internet: www.seal-guard.eu
Stone Expo VideoStone Expo Flyer
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Volg ons op facebook
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français

Seal-Guard® Benelux

Phone:
+31 (0)53 536 2127
Fax:
+31 (0)53 536 2559
Click here to return to Seal Guard Europe
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Paleis Het Loo