SEAL-GUARD® GOLD LABEL IMPREGNEERMIDDEL - PENETREREND AFDICHTMIDDEL VOOR VOEG-, TEGEL- EN METSELWERK

Toepassingen:

Geschikt voor toepassingen op alle typen tegel- en metselwerk oppervlakken, waaronder voegen (vochtig/nat of droog), natuursteen, zandsteen, terracotta, stucwerk, beton, baksteen, saltillo tegels, porcellanato, marmer en graniet.

Gebruiksaanwijzing:

Onbewerkt gebruiken. Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het oppervlak moet schoon en droog zijn en vrij van was-, bescherm- en afwerklagen en specie/cementsluier. Dek schilder- of beitswerk naast het te behandelen oppervlak af. Aanbrengen in een dunne, gelijkmatige laag met een pomp-sprayer, airless spuit, kwast, doek, mop of roller.

Gewoonlijk is één laag voldoende. Echter, op meer poreuze oppervlakken, zoals terracotta en zandsteen en op veelbelopen oppervlakken wordt een tweede laag aanbevolen om zeker te zijn van optimale bescherming. Wacht minstens twintig minuten met het aanbrengen van de tweede laag. De droog- en uithardingstijd van een behandeld oppervlak bedraagt circa 2½ uur, maar voor een optimaal resultaat moet het minstens 24 uur droog en vuilvrij worden gehouden.

Traduction Français

NB:

Voor sterk gepolijste oppervlakken, zoals porcellanato, marmer of graniet, wordt een tweede laag aanbevolen. Kleine oppervlakken oppoetsen voordat de tweede laag droog is. Grotere oppervlakken 24 uur laten drogen en uitharden. Zo nodig kunnen restjes gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek.

Voorbewerking voor het voegen/lossingsmiddel voor cementsluier: Ideaal voor gebruik als voorbewerkingsmiddel voor het voegen, om specievlekken te voorkomen en overtollige specie/cementsluier gemakkelijker te kunnen verwijderen.

Onderhoud:

Maak behandelde oppervlakken schoon met water en een mild reinigingsmiddel. Gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zoals schuurpoeders, ammonia, zuren of bleekmiddel is overbodig.

Verwachte slijtage:

Bij het juiste onderhoud van alle behandelde oppervlakken blijft Seal-Guard® jarenlang intact. Veelbelopen oppervlakken dienen echter jaarlijks te worden gecontroleerd en eventueel voorzien van een nieuwe laag.

Verbruik:

Eén liter is voldoende voor ongeveer 40 m2, afhankelijk van het te behandelen materiaal en de wijze van aanbrengen.

Specificaties:

Seal-Guard® Gold Label impregneermiddel penetrerend afdichtmiddel voor
voeg-, tegel-en metselwerk.

UN-nr. wegvervoer: 1993
ADR-klasse: nr. 3 ontvlambare vloeistof N.O.S.
(N-Heptaan + Aceton)
ADR-verpakkingsgroep: II
UN-nr. luchtvervoer: 1993
UN-nr. zeevervoer: 1993

Verpakkingen:

Geleverd in verpakkingen van 1 en 5 liter (20 en 200 liter op speciaal verzoek leverbaar).

Let op:

Gebruik geen spuit met onderdelen van rubber die in contact komen met het impregneermiddel.

Testgegevens:

De productclaims aangaande Seal-Guard® worden ondersteund door testen uitgevoerd door de Tile Council of America met betrekking tot vlekken, waterdampdoorlaatbaarheid, wrijvingscoëfficiënt en gebruik op vochtige specie. Testrapport nummer TCA-066-098. Testresultaten op aanvraag verkrijgbaar.

NB:

Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad voor gegevens over veilig gebruik en benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Geproduceerd door:

Seal-Guard Sealants (UK) Ltd.,
Ashcombe House,
5 The Crescent,
Leatherhead, Surrey KT 22 8 DY,
United Kingdom.
Website: www.seal-guard.eu

Distributeur voor de Benelux:

Bonnes Global Trading B.V.,
Bakkerskamp 24,7582 HA Losser
Nederland
Tel.: +31(0)535362127; Fax: +31(0)535362559;
E-mail: info@bgtrading.eu

Volg ons op facebook
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français

Seal-Guard® Benelux

Phone:
+31 (0)53 536 2127
Fax:
+31 (0)53 536 2559
Click here to return to Seal Guard Europe
Cliquez ici pour visualiser le site en langue français
Paleis Het Loo